Recepten visspeciaalzaak P. Timmers

article thumbnailHoofdgerecht Gamba's - 4 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten 20 gamba’s (rauw) 600 gram broccoliroosjes 100 gram geschrapte worteltjes 1 bosje lente-uitjes 1 kleine citroen 4 teentjes knoflook verse rode peper 4 eetlepels slaolie ½ eetlepel verse of gedroogde marjolein zout en peper   Bereiding ...
article thumbnailHoofdgerecht Paling - 4 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten 200 gram gerookte paling 250 gram pasta 1 liter visbouillon (van tablet) 1 eetlepel olijfolie 2 vleestomaten 3 lente-uitjes 200 gram doperwtjes 200 gram witte asperges 1 kleine appel 1 bekertje (125 ml) zure room 1½ dl yoghurt 1...
article thumbnailHoofdgerecht Tilapia - 4 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten 400 gram tilapia (in blokjes of repen) 150 gram gepelde tijgergarnalen 8 krabsticks (gehalveerd in de lengte) 2 citroenen (1 uitgeperst, 1 in partjes) 2 theelepels chilipoeder 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel...
article thumbnailHoofdgerecht Pangasius - 4 personen - 20 min. bereiding Ingrediënten 500 gram pangasiusfilet 150 gram peultjes (gehalveerd) 3 eetlepels (roerbak)olie 2 rode uien (in dunne partjes) 150 gram winterwortel (in dunne plakjes) 1 limoen of ½ citroen (uitgeperst) 3 eetlepels oestersaus 50 gram...
article thumbnailHoofdgerecht Kabeljauw - 4 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten 600 gram kabeljauwfilet 2 tenen knoflook 1 courgette 1 pot geroosterde paprika (465 gram) 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel Provençaalse kruiden 2 eetlepels droge witte wijn 1 zakje vissaus (Knorr) 4 eetlepels bloem ½ eetlepel...
article thumbnailBBQ gerecht  Tijgergarnaal - 10 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten Garnalenspiesjes: 16 gepelde tijgergarnalen 2 eetlepels roerbakolie 1 teentje knoflook (geperst) peper (versgemalen) 8 kerstomaatjes Visbrochettes: 200 gram zeeduivel (blokjes van 2 cm) 200 gram zalmfilet (blokjes van 2 cm) 200...
article thumbnailHoofdgerecht Tarbot - 4 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten 4 tarbotfilets (à 150 gram) 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap Noilly Pratsaus: 1 sjalotje 1 teentje knoflook 100 gram roomboter 1 laurierblad 6 peperkorrels ½ dl droge witte wijn 2 dl visfond of visbouillon 2 eetlepels...
article thumbnailHoofdgerecht Forel - 4 personen - 35 min. bereiding Ingrediënten 4 forellen 1 citroen 250 gram bladspinazie 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook 1 eetlepel pijnboompitten 50 gram boter 2 dl slagroom of crème fraîche 50 gram amandelen nootmuskaat 2 eetlepels geschaafde amandelen zout en peper   Bereiding ...
article thumbnailHoofdgerecht Schol - 2 personen - 20 min. bereiding Ingrediënten 300 gram scholfilets 100 gram dunne sperziebonen 1 bosuitje 50 gram in reepjes gesneden wortel 125 ml crème fraîche 1 eetlepel grove mosterd ½ dl droge witte wijn zout en peper   Bereiding Snijd de puntjes van de boontjes en kook ze...
article thumbnailHoofdgerecht Tonijn - 2 personen - 20 min. bereiding Ingrediënten 2 tonijnmoten (à 150 gram) 50 gram zachte roomboter 3 eetlepels basilicum 1 teentje knoflook 1 theelepel balsamicoazijn 1 courgette 6 zwarte olijven zonder pit zout en peper   Bereiding Laat de moten tonijn op kamertemperatuur komen....
article thumbnailHoofdgerecht Zalm - 4 personen - 20 min. bereiding Ingrediënten 4 zalmfilets (à 150 gram) Halve Chinese kool 300 gram rettich of wortel 1 eetlepel (rijst)azijn 2 eetlepels olie ½ eetlepel sesamolie 1 bakje tuinkers 1 dl medium dry sherry 2 eetlepels bruine suiker 1 dl Japanse sojasaus zout en...
article thumbnailHoofdgerecht Mosselen - 4 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten 300 gram gekookte mosselen 350 gram tagliatelle 30 gram pijnboompitten 1 ui 50 gram magere ontbijtspekblokjes 2 dl crème fraîche of room fris ½ visbouillontablet 2 theelepels worcestersaus 50 gram geraspte belegen kaas 2...

image

Verse vis Hapjesschalen

Voor thuis of op het werk

Ga naar catering
image

Gourmet Schotels

Veel keuze mogelijk

Ga naar catering
image

Heerlijke Visschotels

Compleet visbuffet

Ga naar catering
image

Complete vis Barbecue

Barbecue voor iedereen

Ga naar catering
article thumbnailHoofdgerecht Gamba's - 4 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten 20 gamba’s (rauw) 600 gram broccoliroosjes 100 gram geschrapte worteltjes 1 bosje lente-uitjes 1 kleine citroen 4 teentjes knoflook verse rode peper 4 eetlepels slaolie ½ eetlepel verse of gedroogde marjolein zout en peper   Bereiding ...
article thumbnailHoofdgerecht Paling - 4 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten 200 gram gerookte paling 250 gram pasta 1 liter visbouillon (van tablet) 1 eetlepel olijfolie 2 vleestomaten 3 lente-uitjes 200 gram doperwtjes 200 gram witte asperges 1 kleine appel 1 bekertje (125 ml) zure room 1½ dl yoghurt 1...
article thumbnailHoofdgerecht Tilapia - 4 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten 400 gram tilapia (in blokjes of repen) 150 gram gepelde tijgergarnalen 8 krabsticks (gehalveerd in de lengte) 2 citroenen (1 uitgeperst, 1 in partjes) 2 theelepels chilipoeder 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel...
article thumbnailHoofdgerecht Pangasius - 4 personen - 20 min. bereiding Ingrediënten 500 gram pangasiusfilet 150 gram peultjes (gehalveerd) 3 eetlepels (roerbak)olie 2 rode uien (in dunne partjes) 150 gram winterwortel (in dunne plakjes) 1 limoen of ½ citroen (uitgeperst) 3 eetlepels oestersaus 50 gram...
article thumbnailHoofdgerecht Kabeljauw - 4 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten 600 gram kabeljauwfilet 2 tenen knoflook 1 courgette 1 pot geroosterde paprika (465 gram) 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel Provençaalse kruiden 2 eetlepels droge witte wijn 1 zakje vissaus (Knorr) 4 eetlepels bloem ½ eetlepel...
article thumbnailBBQ gerecht  Tijgergarnaal - 10 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten Garnalenspiesjes: 16 gepelde tijgergarnalen 2 eetlepels roerbakolie 1 teentje knoflook (geperst) peper (versgemalen) 8 kerstomaatjes Visbrochettes: 200 gram zeeduivel (blokjes van 2 cm) 200 gram zalmfilet (blokjes van 2 cm) 200...
article thumbnailHoofdgerecht Tarbot - 4 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten 4 tarbotfilets (à 150 gram) 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap Noilly Pratsaus: 1 sjalotje 1 teentje knoflook 100 gram roomboter 1 laurierblad 6 peperkorrels ½ dl droge witte wijn 2 dl visfond of visbouillon 2 eetlepels...
article thumbnailHoofdgerecht Forel - 4 personen - 35 min. bereiding Ingrediënten 4 forellen 1 citroen 250 gram bladspinazie 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook 1 eetlepel pijnboompitten 50 gram boter 2 dl slagroom of crème fraîche 50 gram amandelen nootmuskaat 2 eetlepels geschaafde amandelen zout en peper   Bereiding ...
article thumbnailHoofdgerecht Schol - 2 personen - 20 min. bereiding Ingrediënten 300 gram scholfilets 100 gram dunne sperziebonen 1 bosuitje 50 gram in reepjes gesneden wortel 125 ml crème fraîche 1 eetlepel grove mosterd ½ dl droge witte wijn zout en peper   Bereiding Snijd de puntjes van de boontjes en kook ze...
article thumbnailHoofdgerecht Tonijn - 2 personen - 20 min. bereiding Ingrediënten 2 tonijnmoten (à 150 gram) 50 gram zachte roomboter 3 eetlepels basilicum 1 teentje knoflook 1 theelepel balsamicoazijn 1 courgette 6 zwarte olijven zonder pit zout en peper   Bereiding Laat de moten tonijn op kamertemperatuur komen....
article thumbnailHoofdgerecht Zalm - 4 personen - 20 min. bereiding Ingrediënten 4 zalmfilets (à 150 gram) Halve Chinese kool 300 gram rettich of wortel 1 eetlepel (rijst)azijn 2 eetlepels olie ½ eetlepel sesamolie 1 bakje tuinkers 1 dl medium dry sherry 2 eetlepels bruine suiker 1 dl Japanse sojasaus zout en...
article thumbnailHoofdgerecht Mosselen - 4 personen - 30 min. bereiding Ingrediënten 300 gram gekookte mosselen 350 gram tagliatelle 30 gram pijnboompitten 1 ui 50 gram magere ontbijtspekblokjes 2 dl crème fraîche of room fris ½ visbouillontablet 2 theelepels worcestersaus 50 gram geraspte belegen kaas 2...